Samen met je hond op de foto

In mijn 16 jaar als hondentrimmer heb ik heel wat verschillende combinaties baas en hond voorbij zien komen. Soms is het een verassende combinatie en soms heel vertrouwd, maar iedere keer zie ik uiteindelijk de onzichtbare band die er bestaat tussen de baas en de hond.

 

Het mooiste vind ik dan ook dat zodra ik de mensen een beetje heb leren kennen ik eigenschappen terug zie komen bij de hond. En om dan die eigenschappen vast te kunnen leggen op beeld vind ik een geweldig leuke uitdaging. Als we dit tot stand kunnen brengen hebben we echt een portret waarin iedereen jullie herkent.

 

Studio shoot in de trimsalon

Voordat we beginnen met de fotoshoot bespreken we je wensen en mogelijkheden met een kopje thee of koffie.

Zodoende heeft je hond ook even de mogelijkheid om te rond te snuffelen in de salon en zich op z’n gemak te voelen.

 

Daarna gaan we samen aan de shoot beginnen en deze zal ongeveer 1 uur duren. Uiteraard zal ik jullie aanwijzingen geven hoe jullie dit samen het beste kunnen doen.

 

Wel is het handig als je hond op commando kan blijven zitten of staan op afstand. Kunnen ze meerdere kunstjes dan is dat een flinke bonus maar niet noodzakelijk.

 

Als we klaar zijn met de reportage kunnen jullie lekker uitrusten, want het werken als fotomodel kan heel vermoeiend zijn.

Uiteraard mag jij de keuze maken uit de foto’s die ik heb gemaakt. Na ongeveer een week ontvang je van mij een link naar de foto’s en kun je een keuze maken.

Nadat je een keuze hebt gemaakt en doogegeven krijg je  3 foto’s in hoge resolutie via wetransfer binnen 2 dagen in je mailbox.

Kosten shoot; €150,-

20190911_RBUN_senay_6922_klein.jpg
Miranda en Senay;
"Wat een leuke fotoshoot heb ik gehad samen met Senay. We hadden afgesproken op een buitenlokatie met stoere grafitty. Bij zo een lieve stoere hond is dat natuurlijk heel gaaf en net even anders.
Het fijne aan de shoot was voor mij dat er voldoende tijd n aandacht aan de shoot werd besteed. En wat ben ik trots dat mijn meisje zo mooi is vastgelegd!"