top of page
Droomfotografie

Heb jij ook het gevoel dat haast iedereen diezelfde "unieke" familie foto in de kamer heeft hangen.

Stel nu dat er een mogelijkheid was dat er iemand was die precies op maat jullie gezin in een verhaal vast legt met echte unieke kenmerken die alleen op jullie van toepassing zijn.

Dat het niet alleen maar een foto is maar een beleving om naar te kijken. Die mogelijkheid kan ik jou bieden.

Door mijn ervaring met het digitale bewerkingsprogramma Photoshop creëer ik verhalende beelden die uniek zijn voor jouw gezin. Waardoor je een foto in je huiskamer hebt hangen die werkelijk niemand anders heeft.

We gaan samen jouw verhaal op papier zetten en uittekenen. Hierbij ga ik de beelden verzamelen en als de ruwe schets compleet is gaan we samen de foto's maken van alle betrokkenen en eventuele kenmerkende attributen.

Met al deze vergaarde beelden ga ik aan de slag en laat ik in Photoshop het verhaal tot leven komen.

Als dan eenmaal het eindresultaat klaar is, heb je niet alleen een unieke foto maar ook een herinnering aan een beleving die we samen met elkaar hebben gehad om dit resultaat te behalen.

Zeemeermin.jpg
Bedtime story_edited.jpg

Thema foto

Wil je een leuke verjaardagskaart of een uitnodiging voor een kinderfeestje of gewoon voor een speciale gelegenheid dan ben je hier aan het goeie adres. Samen gaan we iets leuks maken en heb jij een unieke kaart.

Ik stuur je instructies hoe je het beste een foto kunt aanleveren.

(maximaal 1 persoon)

Mediteren.jpg

Droom foto

Wil je een droomfoto die je aan de muur kan hangen zodat je het  prachtige beeld iedere dag kan bekijken? Dan gaan we samen aan de slag. Jouw happy place gaan we in beeld vangen.

Ik stuur je instructies hoe je de foto het beste kunt aanleveren.

(maximaal 2 personen per foto)

 


 

Quarantaine bubbel.jpg

Luxe droomfoto

We gaan samen jouw verhaal op papier zetten en uittekenen. Hierbij ga ik de beelden verzamelen en als de ruwe schets compleet is maken we samen de foto's van alle betrokkenen en eventuele kenmerkende attributen.
Met al deze vergaarde beelden ga ik aan de slag en laat ik in Photoshop het verhaal tot leven komen. 

(maximaal 4 personen per foto)

bottom of page