Informatie

Hondenfotografie

Een mooie herinnering

Wat is er nu leuker dan een mooie foto van je hond? Mijn liefde voor honden steek ik niet onder stoelen of banken. Al 16 jaar heb ik een trimsalon en ben ik gek op alle honden. Daarbij vind ik fotograferen super leuk om te doen, het geeft mij een geweldig gevoel om mensen een onvergetelijke herinnering van hun hond op beeld te bezorgen.


De shoot vindt plaats, hier bij mij, waar ik ook de trimsalon heb. In de trimsalon heb ik de beschikking over professionele studiolampen en verschillende achtergronden en niet te vergeten een kam en een schaar om zijn of haar coupe nog even snel in model te brengen.


Studio shoot 

Voordat we beginnen met de fotoshoot bespreken we je wensen en mogelijkheden met een kopje thee of koffie. Zodoende heeft je hond ook even de mogelijkheid om rond te snuffelen in de salon en zich op z’n gemak te voelen.

 

Daarna gaan we samen aan de shoot beginnen en deze zal ongeveer 1 uur duren. Samen? Ja samen, want jij kent jouw hond het beste en dus ben jij dan ook mijn ideale “assistent” voor de reportage om zo zijn of haar aandacht te trekken. Uiteraard zal ik je aanwijzingen geven hoe je dit het beste kunt doen.

 

Als we klaar zijn met de reportage kunnen jullie lekker uitrusten, want het werken als fotomodel kan heel vermoeiend zijn.

Uiteraard mag jij de keuze maken uit de foto’s die ik heb gemaakt. Na ongeveer een week ontvang je van mij een link naar de foto’s en kun je een keuze maken. Nadat je een keuze hebt gemaakt en hebt doorgegeven, krijg je binnen 2 dagen 5 foto’s in hoge resolutie via Wetransfer in je mailbox.

 

Kosten honden fotoshoot: €150,-